Våre tjenester

Rørleggertjenester

Njærheim Rør AS tilbyr et komplett spekter rørleggertjenester, med hovedvekt på innstallasjon og rehabilitering av rør. Når man flytter inn i ny bolig kan man spare seg mange framtidige utgifter ved å overlate rørmontasjen til en erfaren og kvalifisert aktør. Med over 20 år i bransjen representerer Njærheim Rør et trygt og pålitelig valg.

Ved siden av innstallasjon av nye rørsystemer tilbyr vi blant annet reparasjon av eldre rør, rensing av tette avløp, og rehabilitering av bad, vaskerom og kjøkken — Nye baderomsløsninger i eldre boliger er vår spesialitet. Vi utfører i tillegg en rekke andre vann- og avløpsrelaterte tjenester, som blant annet innlegging av vann til driftsbygninger på gård.

Trenger du tips eller idéer til våtromsoppussingen — Snakk med oss!

Produkter

I tillegg til utførsel av rørleggertjenester tilbyr Njærheim Rør salg av vann- og avløpsrelaterte produkter. I vårt sortiment finner du blant annet dusjløsninger, servanter og armatur for bad og vaskerom, beredere, rørsystemer, avløpsrør og mye mer.

Gjennom pålitelige samarbeidspartnere som Brødrene Dahl AS anskaffer vi de aller fleste produkter – Ta kontakt for en oversikt over varer som kan skaffes.

Njærheim Rør

Njærheim-Rør-17

Njærheim-Rør-20

Njærheim Rør

Njærheim-Rør-2